Selectează o Pagină

Bienala de fotografie INTERFOTO 2021

De peste 10 ani la Timișoara se organizează Bienala de Fotografie INTERFOTO.
În ediția 2021 ne-am propus să ne adresăîn exclusivitate mediului academic din România și astfel au avut loc mai multe evenimente. În luna noiembrie la Facultatea de Arte și Design s-a desfășurat un workshop de fotografie analogică iar la Centrul Multifuncțional Bastion au expus studentii secției Fotografie,videoprocesarea computerizată a imaginiiÎdecembrie a avut loc expoziția cadrelor didactice și a doctoranzilor Facultății de Arte și Design Timișoara din cadrul Universității de Vest Timișoara alături de profesori de la Facultatea de Design Arad, Universitatea de Arte și Design Cluj și Facultatea de Arte din Oradea.
 
A fost un prim eveniment prin care ne dorim să începem o lungă colaborare pentru promovarea fotografiei ca rezultat al cercetării academice. 
Odată cu aceste evenimente a fost lansat și catalogul INTERFOTO ediția 2021 la Editura Universității de Vest din Timișoara. 
Proiectul a fost realizat cu sprijinul Universității de Vest Timișoara, cofinanțat de Consiliul Judetean Timis si in parteneriat cu Primăria Municipiului Timisoara.
Manager proiect ediția 2021: Mădălin Mărienuț
Fondator festival INTERFOTO: Camil MIhăescu
Fotografii de la evenimente: Benjamin Bledea

Galerie de imagini