Selectează o Pagină

La UVT, cultura e capitală!

At WUT, culture is capital!

Arte

ArteFact este un spațiu virtual care își propune să faciliteze accesul la cultură în general și la domeniul artelor vizuale în special.

Web-situl prezintă activitatea de creație și cercetare a Facultății de Arte și Design și a proiectelor realizate în parteneriat cu diferite entități.

ArteFact is a virtual space that aims to foster the access to culture in general and to the field of visual arts in particular.

The web site presents the visual creation and research activity of the Faculty of Arts and Design and other projects realized in partnership with different entities.

Ultimele proiecte / Latest projects

BIAMT 2022

BIAMT 2022

Bienala Internațională de Arte Miniaturale Timișoara 2022 – este un proiect multidisciplinar de educaţie culturală, care are ca obiectiv deschiderea de noi perspective şi posibilităţi de interacţionare între artiști, studenți și iubitori de artă.

GRAFICĂ / student 2022

GRAFICĂ / student 2022

Expoziția GRAFICĂ/Student 2022 reunește lucrări ale studenților programelor de studii universitare de licență Arte plastice – Grafică și masterat – Master Grafică și Master Grafică publicitară și de Carte.

Pictură Grafică Sculptură

Pictură Grafică Sculptură

Expoziția „PICTURĂ, GRAFICĂ, SCULPTURĂ” este un discurs plastic al activității didactice de cercetare și creație artistică al studenților.

inSIDE

inSIDE

inSIDE este un proiect educațional care promovează dialogul dintre studenți și sprijină colaborarea interdisciplinare și transdisciplinară

Interfoto 2021

Interfoto 2021

Bienala de fotografie organizată de Facultatea de Arte și Design – UVT

Wounded Light

Wounded Light

Galeria ICR Viena prezintă expoziția de fotografie Wounded Light
semnată de Mădălin Mărienuț

Facultatea de Arte și Design – UVT

 

Str. Oituz, nr. 4,
Timișoara, România

Contact