Selectează o Pagină

La UVT, cultura e capitală!

At WUT, culture is capital!

Arte

ArteFact este un spațiu virtual care își propune să faciliteze accesul la cultură în general și la domeniul artelor vizuale în special.

Web-situl prezintă activitatea de creație și cercetare a Facultății de Arte și Design și a proiectelor realizate în parteneriat cu diferite entități.

ArteFact is a virtual space that aims to foster the access to culture in general and to the field of visual arts in particular.

The web site presents the visual creation and research activity of the Faculty of Arts and Design and other projects realized in partnership with different entities.

Ultimele proiecte / Latest projects

BIAMT 2024

BIAMT 2024

Bienala Internațională de Arte Miniaturale Timișoara 2024 este un proiect multidisciplinar dedicat educației culturale, cu scopul declarat de a deschide noi perspective și oportunități de interacțiune între artiști, studenți și iubitori de artă.

Interdesign 2022

Interdesign 2022

Bienala Interdesign este un eveniment referențial la nivel internațional pentru domeniul designului, atât în sfera profesională, cât și în mediul academic de specialitate.

BIAMT 2022

BIAMT 2022

ONLINE EXHIBITION
Starting fromDecember 2022
Bienala Internationala de Artă Miniaturală, Timișoara

BIAMT 2022

BIAMT 2022

Bienala Internațională de Arte Miniaturale Timișoara 2022 – este un proiect multidisciplinar de educaţie culturală, care are ca obiectiv deschiderea de noi perspective şi posibilităţi de interacţionare între artiști, studenți și iubitori de artă.

GRAFICĂ / student 2022

GRAFICĂ / student 2022

Expoziția GRAFICĂ/Student 2022 reunește lucrări ale studenților programelor de studii universitare de licență Arte plastice – Grafică și masterat – Master Grafică și Master Grafică publicitară și de Carte.

Pictură Grafică Sculptură

Pictură Grafică Sculptură

Expoziția „PICTURĂ, GRAFICĂ, SCULPTURĂ” este un discurs plastic al activității didactice de cercetare și creație artistică al studenților.

inSIDE

inSIDE

inSIDE este un proiect educațional care promovează dialogul dintre studenți și sprijină colaborarea interdisciplinare și transdisciplinară

Facultatea de Arte și Design – UVT

 

Str. Oituz, nr. 4,
Timișoara, România

Contact